Cedar Creek Middle School

Skip to main content
About Us » CCM Bell Schedule

CCM Bell Schedule






Cedar Creek Middle School

Bell Schedule 17-18

 

 

Bell Rings     8:20 am

 

S.O.A.R. Time     8:24-8:56 am   (32 min.)

Announcements    9:00-9:05 am

1st Period     9:05-9:56 am             (51 min.)

2nd Period    10:00-10:51 am           (51 min.)

 

A Lunch

B Lunch

C Lunch

Lunch 10:55 - 11:25 am (30 min.)

3rd         10:55-11:46 am   (51 min.)

3rd   10:55-11:46 am (51 min)

3rd      11:29-12:20  pm (51min.)

Lunch    11:50-12:20 pm   (30 min.)

4th   11:50-12:41 pm (51 min)

4th      12:24-1:15 pm    (51 min)

4th         12:24-1:15 pm     (51 min.)

Lunch 12:45-1:15 pm (30 min)

 

 

5th Period                               1:19-2:10 pm (51 min.)

6th Period                               2:14-3:05 pm   (51 min.)

7th Period                               3:09-4:00 pm   (51 min.)